I profesionální kuchaři vědí, že připravit vynikající pečené maso, např. roast beaf, je otázka naprosté přesnosti. Tady jde o minuty, možná i vteřiny. A teplota nesmí být ani o stupeň jiná. Právě proto to chce mít v kuchyni tu správnou výbavu!
Tento biometrický teploměr je vhodný na pečení masa, ale i pro přípravu jakýchkoli jiných potravin. Má dlouhou sondu a čitelný ciferník, čímž vám pomůže zajistit kvalitu a především vynikající chuť.
Dejte si práci při přípravě dobrého jídla, ale nebojte se šáhnout po chytrém pomocníkovi.
Detailní popis
Měřící rozsah: 120 stupňů
Průměr kotouče: 5,4 cm
Délka sondy: 13 cm
Teploměr je bez rtuti
Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat komentáře.